Dans

Latino? Bailar bailar bailar!

Tijdens Fiesta Latina, gaan jullie zeker dansen! Gedurende het event worden verschillende Latijnse danslessen aangeboden, zodat jullie zich kunnen uitleven op het ritme van de muziek! Jullie moeten niet reserveren. Willen jullie een cursus volgen? Doe gewoon mee! Dit zijn de dansklassen die jullie gaan tegenkomen tijdens het event:

SALSA : Salsa is akkomstig uit Cuba. Het is zowel een muziekgenre als een dans voor koppels. Kom dansen op levendige muziek met een ritmische combinatie van verschillende instrumenten zoals conga’s, timbal, bongo’s en nog veel meer!

BACHATA : De bachata, oorspronkelijk afkomstig uit de Dominicaanse Republiek, is een dans vol folklore. Door bolero te mengen met muzikale invloeden uit Afrika en andere stijlen zoals son, Haïtiaanse kompa, merengue, cha-cha-cha en tango, biedt bachata jullie een reis naar de Latijnse wereld!

ZUMBA : Met Zumba, gaan jullie zeker willen dansen! Alle elementen van fitness worden samengebracht: cardio en spiervoorbereiding, evenwicht en flexibiliteit. Dans ook op choreografieën geïnspireerd door Latijnse dansen zoals salsa, tango, reggaeton en vele andere!

REGGAETON : Reggaeton, een mix van salsa, reggae en hip hop, is een urban dance die begon in Puerto Rico, maar oorspronkelijk naar Latijns-Amerika werd gebracht door Jamaicanen. Motto: sensualiteit!

PRIVATE PARTNERS

INSTITUTIONELE PARTNERS

MEDIA PARTNERS

*Photos du site par Jabjah Prod
Fiesta Latina